Back to All Events

Chakradance retraite Cielle 31 mei t/m 4 juni


Belgische Ardennen
In de Belgische Ardennen boven op de heuvels van La-Roche-en-Ardenne in het kleine dorpje Cielle verzorgt Susanne Danielson sinds 2012 retraites en opleidingen. Cielle betekent in het Frans hemel en het voelt ook echt hemels in Cielle. Prachtige vergezichten en uitgestrekte bossen met vele wandelmogelijkheden voor de deur. Je waant je heel ver weg terwijl Cielle slechts 2,5 uur rijden is vanaf Utrecht. We verblijven in een heerlijk huis met een heerlijke tuin die voorzien is van een natuurzwembad. Je deelt je kamer met een kamergenoot. De groepen bestaan slechts uit 6 deelnemers. Tijdens de retraite weken en weekenden wordt er heerlijk gezond voor je gekookt en tussendoortjes worden zeker niet vergeten. Het programma staat altijd in teken van rust, bewustwording, verbinding, plezier en genieten. Tijdens de ochtenden en de avonden vinden de workshops plaats en de middagen bieden ruimte om in alle rust heerlijk te wandelen, zwemmen, lezen of om gewoon even lekker te rusten. Na een midweek keer je uitgerust, voldaan en vol levenskracht weer naar huis.
Deze 5-daagse retraite bedraagt 595,00. Dit bedrag is inclusief alle overnachtingen, maaltijden, drankjes, tussendoortjes, alle workshops en cursusmateriaal. Voor meer informatie klik hier.

Earlier Event: January 29
Opleiding de Levensbronnen