Back to All Events

Zwemmen met wilde dolfijnen Sataya rif Egypte 2 t/m 9 november 2019


Deze onvergetelijke week staat in het teken van liefde, healing en verbinding met de magische energie van wilde dolfijnen.

We verblijven in het hartvormige Sataya-rif net buiten de Egyptische Rode Zeekust. Dit is een van de vreedzaamste en meest magische plekjes op aarde. Dolfijnen worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Ze zijn pure liefde en acceptatie, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Ze helpen ons herinneren wie we zijn. Hun hoge lichtfrequentie en energie overstijgen afstand, tijd en ruimte en transformeren alles naar een hoger bewustzijn. In het Sataya-rif leven zo’n 300 langsnuitdolfijnen die daar dagelijks rusten, spelen en hun jongen groot brengen. De reis wordt verzorgd door Susanne Danielson. Naast het zwemmen met de dolfijnen ontvang je een voetenreflex– of ontspanningsmassage van Tineke Trompert van Room for Healing. Ook is er ruimte voor meditaties, visualisaties, Chakradance™, relaxen, samenzijn en delen. Meer info klik hier. 

DSCF0441.JPG
Earlier Event: January 28
Opleiding de Levensbronnen