9877355.jpg

Cielle, Belgische Ardennen
In de Belgische Ardennen boven op de heuvels van La-Roche-en-Ardenne in het kleine dorpje Cielle verzorgt Susanne Danielson sinds 2012 retraites en opleidingen. Cielle betekent in het Frans hemel en het voelt ook echt hemels in Cielle. Prachtige vergezichten en uitgestrekte bossen met vele wandelmogelijkheden voor de deur. Je waant je heel ver weg terwijl Cielle slechts 2,5 uur rijden is vanaf Utrecht. We verblijven in een heerlijk huis met een heerlijke tuin die voorzien is van een natuurzwembad. Je deelt je kamer met een kamergenoot. De groepen bestaan slechts uit 6 deelnemers. Tijdens de retraite weken en weekenden wordt er heerlijk gezond voor je gekookt en tussendoortjes worden zeker niet vergeten. Het programma staat altijd in teken van rust, bewustwording, verbinding, plezier en genieten. Tijdens de ochtenden en de avonden vindt het samen zijn plaats en de middagen bieden ruimte om in alle rust heerlijk te wandelen, zwemmen, lezen of om gewoon even lekker te rusten. Na een midweek keer je uitgerust, voldaan en vol levenskracht weer naar huis. Kosten retraites 4 dagen € 495,00, 5 dagen € 595,00, 6 dagen € 695,00 en 7 dagen € 795,00.
De bedragen zijn inclusief alle overnachtingen, maaltijden, drankjes, tussendoortjes, alle workshops en cursusmateriaal.

Wil je meer weten of je je opgeven voor deze bijzondere reis bel met of email naar Susanne Danielson. Voor data klik hier.

 

Zwemmen met wilde dolfijnen

Sataya-rif, Egypte - Ervaar de magie van de engelen van de zee! 

download.jpg

Deze onvergetelijke week staat in het teken van liefde, healing en verbinding met de magische energie van wilde dolfijnen. We verblijven in het hartvormige Sataya-rif net buiten de Egyptische Rode Zeekust. Dit is een van de vreedzaamste en meest bijzonder plekjes op aarde. Dolfijnen worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Ze zijn pure liefde en acceptatie, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Ze helpen ons herinneren wie we zijn. Hun hoge lichtfrequentie en energie overstijgen afstand, tijd en ruimte en transformeren alles naar een hoger bewustzijn. In het Sataya-rif leven zo’n 300 langsnuitdolfijnen die daar dagelijks rusten, spelen en hun jongen groot brengen.

De reis wordt verzorgd door Susanne Danielson. Naast het zwemmen met de dolfijnen ontvang je een voetreflex– of ontspanningsmassage van Tineke Trompert van Room for Healing. Ook is er ruimte voor meditaties, visualisaties, Chakradance™, relaxen, samenzijn en delen.

Een week van pure liefde, verbinding en healing met dolfijnen.

We verblijven op dit prachtige schip dat is voorzien van alle luxe. Het houdt vanuit ecologisch oogpunt optimaal rekening met de dolfijnen en het koraalrif. De 10-koppige bemanning is zeer ervaren en staat 24 uur per etmaal voor ons paraat.
De chefkok verzorgt dagelijks verse en gevarieerde menu’s. Je deelt je hut, voorzien van badkamer en toilet, met een
kamergenoot. Het heerlijkste is natuurlijk om buiten op het dek onder de sterrenhemel te slapen.

Deze bijzondere 7-daagse reis kost € 1550,- . Dit bedrag is inclusief de vliegreis, transfers in Egypte, alle overnachtingen op het schip, maaltijden, drankjes, tussendoortjes, zwemmen met de dolfijnen en samenkomsten. Ga met ons mee op deze onvergetelijke reis en ervaar healing van en verbinding met de wilde dolfijnen.

Wil je meer weten of je je opgeven voor deze bijzondere reis bel met of email naar Susanne Danielson. Voor data klik hier.

 

Engelenbronnen® retraite

Cielle, Belgische Ardennen

Tijdens deze 4-daagse retraite ga je de verdieping ervaren van de Engelenbronnen® vanuit de Angelologie - de wetenschap van de Engelen. De wereld van de Engelen is georganiseerd in een logische structuur. Deze eeuwenoude magische kennis van de mensheid ligt op de Levensboom, zoals ook in de Kabbala bestudeerd wordt. Dit weekend wordt verzorgd door Susanne Danielson en Yvette Visser.

Angelologie - de wetenschap van de Engelen

De Engelenbronnen zijn elf universele krachten die verbonden zijn met de elf Aartsengelen. Je kunt deze krachten inzetten om afgestemd op je ziel de verbinding met je ware zelf en je levensbestemming te verhelderen en de wijsheid in jouw leven te ervaren. Het zijn bestaande krachten die in de vergetelheid zijn geraakt die de scheppende krachten van de mens enorm versterken. Ze zijn voor alle facetten van je leven toepasbaar en je ervaart de samenwerking met het universum zoals deze bedoeld is.

De oude kennis van de Engelenbronnen is een bron van wijsheid die je niet alleen leert inzetten, maar ook ervaart door middel van visualisaties.

Tijdens de ochtends en de avonden vinden de workshops plaats en in de middag ben je vrij en heb je alle tijd om te luieren, lezen, wandelen, zwemmen, slapen en te relaxen. De groepen bestaan slechts uit 6 deelnemers. Tijdens de retraite weken en weekenden wordt er heerlijk gezond voor je gekookt en tussendoortjes worden zeker niet vergeten. 

Kosten van deze 4-daagse retraite bedragen € 495,00. Dit bedrag is inclusief alle overnachtingen, maaltijden, drankjes, tussendoortjes, alle workshops en cursusmateriaal.

Wil je meer weten of je je opgeven voor deze bijzondere reis bel met of email naar Susanne Danielson. Voor data klik hier.

 

 

 

 

 

Levenscollege+2017+horizontaal+smaller.jpg