Back to All Events

Chakradance 8-weekse Awakening cyclus


Gedurende de 8-weekse Chakradance™ Awakening Cyclus ervaren we we onze innerlijke krachten en verbinden we ons met onze ware essentie.

Bewegen door je zeven chakra’s en Levensbronnen® is alsof je door zeven verschillende innerlijke landschappen reist. We ervaren onze instincten, vrijheid, kracht, hoe we liefhebben, onze waarheid, intuïtie en spiritualiteit. Via vrije bewegingen op speciaal gecomponeerde muziek, visualisaties en creativiteit verbinden wij ons met, en voelen we onze ware essentie. Op een zachte, fijne en liefdevolle manier worden hoofd, lichaam en ziel in balans gebracht en met elkaar verbonden.

Chakradance™ pure aandacht en liefde voor jezelf!

De 8-weekse Chakradance™ Awakening Cyclus wordt gegeven bij Margriet & Co in Houten op de maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Inloop om 19.15 uur met koffie en thee. De kosten voor de gehele Awakening Cyclus bedragen € 245,00. Dit bedrag is inclusief 8 workshops van ieder 2,5 uur en een cursusmap met cursusmateriaal .

Lokatie: Margriet & Co,  Lange Schaft 34b, 3991 AP  Houten
Data:
 17-9, 24-9, 1-10, 8-10, 15-10, 29-10, 12-11 en 19-11

Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een email naar susanne@bewusttotrust.nl

Earlier Event: June 29
Verdiepingsweekend de Levensbronnen
Later Event: January 28
Opleiding de Levensbronnen