Wat als iemand gewoon naar mij zou luisteren en mij echt hoort? Wat als alles in het leven mogelijk is?

Soms lopen we vast in onze routines, weten we even niet meer de rust in onszelf te vinden of willen we gewoon meer inzicht in wie we zijn en wat we hier in dit leven te doen hebben.

Dat zijn maar een paar voorbeelden van situaties waarin het fijn is als iemand echt naar je luistert, zonder oordeel en zonder verwachtingen. Iemand die je op een andere manier naar dingen kan laten kijken en je nieuwe inzichten kan geven. Iemand die je laat zien wie je in essentie bent en wat je allemaal kunt. Iemand die jou je passie laat terugvinden, jouw talenten laat ontdekken en daarmee de vreugde in je leven.

Soms zien we niet datgene wat recht onder onze neus ligt. Dan is het fijn om geïnspireerd te worden door iemand zodat je zelf het leven weer vanuit volle potentie kunt leven. 

Tijdens één of meerdere sessie van 1 à 1,5  uur gaan we samen op reis. Een ontdekkingsreis naar binnen om te kijken naar wat je verwachtingen zijn en waar je werkelijk naar verlangt in dit leven. Via de levenswijsheid van de Levensbronnen, gezamenlijke gesprekken, visualisatie- en geleide meditatieoefeningen ontdek je wie je echt bent, waar je passie en talenten liggen, waardoor je uit balans raakt en hoe je de balans weer kunt vinden. De kosten bedragen per sessie € 110,00.

Wil je een afspraak maken om geïnspireerd te worden om je leven opnieuw in te kleuren, stuur dan een email naar susanne@bewusttotrust.nl. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden, zodat ik je kan bellen voor een afspraak. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten!

Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt ontwaakt! Carl Jung

 

Levenscollege+2017+horizontaal+smaller.jpg